Keresési hely: Győr-Moson-Sopron megye | Győr | Sopron | Mosonmagyaróvár | Csorna | Kapuvár | Pannonhalma | Szombathely | Szeged | Még több település, megye ►

Hogy spóroljunk a gázzal főzéskor?

2012.03.09. 11:44
Hasznos tippek

Az ebéd készítésekor tanácsos jó hővezetésű anyagokból (öntöttvas, acél, zománcozott vas) készült edényekben főzni. A homorú és domború edények rontanak a főzés hatásfokán! Az edény mérete illeszkedjen a gázrózsa méretéhez, mert a túlnyúló lángok sokkal több energiát használnak el. Ha megfelelő méretű fedőt teszel az edényre, akkor körülbelül 3-4x gyorsabb idő alatt készül el az étel. Forrás után kis lánggal főzz, így az étel sem fog odakozmálni. Használj kuktát minél gyakrabban, nagyon jó találmány, rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg vele. Ha gyors, megbízható gázszerelőre van szükséged, itt találod:

 

http://viz-gazszereles.gyor.cgr.hu

 

articles/1/78/lead_250w.jpg

« vissza az előző oldalra